Over ons

Over Dionar


Dionar is ontstaan vanuit de gedachte dat ICT eenvoudiger zou moeten. In 1997, het jaar van oprichting van Dionar, werd er vooral gebruik gemaakt van PC netwerken of stand-alone PC’s.

Kantoor Dionar ICT - Hoofdweg 846 hoofddorpWij vonden dat, om meer overzicht te creëren, ICT meer centraal zou moeten werken. Dionar is ook een van de eerste bedrijven in Nederland die Microsoft Terminal Server omarmde om centralisatie binnen ICT te bereiken. De huidige ‘cloudgedachte’ is hieruit voortgekomen. De cloud-ervaring brengen wij dus al sinds 1997 in de vorm van de private cloud.

Voor Dionar is groei geënt op kwaliteit brengen, kennis van zaken hebben en heldere communicatie. Van veel logge, grotere ICT ondernemingen of een ‘mannetje’ wordt u niet blij. Wij bieden u kennis, flexibiliteit en stabiliteit. Door onze ‘down to earth’ mentaliteit kunnen wij hetgeen wat wij aanbieden ook helder verwoorden. Wij houden het eenvoudig voor u terwijl u een ‘state of the art’ oplossing kan verwachten. Voor ieder budget.

Wij zijn niet een ICT bedrijf dat alleen ‘ja’ en ‘amen’ zegt. Of een ICT bedrijf dat alleen de projecten doet zoals wij dat willen. Wij zijn uw partner. Dionar werkt met u samen om uw bedrijf optimaal te laten presteren. Kennis is waar het om gaat om voor u resultaat te behalen. En de kennis die u nodig heeft, hebben wij.

Door een stabiele, financieel gezonde en toekomstgerichte bedrijfsvoering willen wij voor onze klanten een betrouwbare partner zijn. We gaan altijd voor een langdurige relatie, dat doen we al meer dan 20 jaar!