Outsourcing

ICT Outsourcing


Dionar verzorgt uw ICT beheer. Voor zowel remote als on-site ondersteuning bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen invulling geven aan al uw wensen op ICT gebied. Alles in één hand werkt in uw voordeel.

Afspraken leggen wij bij voorkeur vast in een klant specifieke overeenkomst zodat uw verwachtingen duidelijk zijn en u weet welke kosten daaraan verbonden zijn. Daarin staan het te leveren serviceniveau, type dienstverlening en bijbehorende responsetijden beschreven. Deze overeenkomst wordt op maat afgestemd en biedt ruimte om mee te groeien met uw organisatie.

De beheerders van Dionar maken gebruik van een beheerapplicatie waarmee wij uw netwerk 7 dagen per week, 24 uur per dag op afstand kunnen monitoren. Op deze wijze zijn wij in staat om proactief onderhoud op uw netwerk te verrichten. Zo voorkomen wij problemen, wij lossen ze op voordat u er iets van merkt.

Vandaag de dag kan bijna alles op ICT gebied “op afstand” worden verzorgd, valkuil daarbij is het persoonlijke contact wat enigszins verloren gaat. Wij blijven dus bij u over de vloer komen om de kwaliteit van onze dienstverlening en onze samenwerking te waarborgen. Het is zelfs mogelijk om hiervoor afspraken te maken in de vorm van “detachering” (systeembeheer en/of gebruikersondersteuning op locatie) waarbij wij u nog persoonlijker kunnen ondersteunen met een eigen ICT specialist op uw werkvloer. Onze relaties waarderen deze persoonlijke en flexibele aanpak wat heeft geleid tot hogere gebruikerstevredenheid en een groei van onze dienstverlening.

Maak een afspraak om te kijken hoe Dionar u van dienst kan zijn.