Online Backup

Online Backup


Online backup is een service. Voor een vast bedrag per gb bent u zeker van een veilige backup, zonder dat u hoeft te investeren in hard- of software. De online backup hoeft u slechts eenmalig in te stellen, daarna gaan backups volledig automatisch. Het monitoren is vervolgens snel en eenvoudig.

Veiligheid

Met online backup wordt uw data direct veilig extern opgeslagen. Dit elimineert gevaren als brand en diefstal. Het versleutelen van de data, de beveiligde internetverbinding (SSL) en de opslag in een solide en beveiligd datacenter garanderen maximale privacy. Uw back-upgegevens zijn veilig bij overdracht en in rust. De back-upgegevens worden bewaard in opslag op basis van replicatie van geografische gebieden, waarmee zes kopieën van uw gegevens worden bewaard in twee datacenters. Met een servicebeschikbaarheid van 99,9% biedt de backup elke organisatie gemoedsrust.

Data

Met een online backup is uw data continu en direct beschikbaar. Wanneer er dataverlies optreedt, kunt u onmiddellijk beginnen met het herstellen van uw data. Herstellen van uw data is zeer snel en eenvoudig. U vinkt de gewenste backupdata aan en kiest de doellocatie. In no-time staan uw bestanden en mappen weer op uw computer. U kunt er ook voor kiezen om meerdere backupversies van uw bestanden op te slaan. Gewijzigde bestanden worden als nieuwe versie gebackupt. U kunt zo wekenoude data terughalen.

  • Automatiseren: plan de backup dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks
  • Bewaren: de data kan tot 99 jaar bewaard worden
  • Bandbreedte: bandbreedte management zorgt ervoor dat het uploaden gebeurd in de dal-uren
  • Oplopend: na de eerste backup worden alleen de gewijzigde en nieuwe bestanden opgeslagen
  • Compressie: data wordt aan de cliëntzijde gecomprimeerd zodat er minder bandbreedte en opslag wordt verbruikt
  • Veilig: de data is versleuteld opgeslagen en de sleutel wordt lokaal bewaakt
  • Betrouwbaar: er worden drie kopieën opgeslagen in één datacenter en op verzoek in datacenters op andere locaties

Wilt u meer weten over deze dienst en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.