Nieuws

Onbeperkte Back-ups tegen een vast en laag tarief!

Onbeperkte Back-ups tegen een vast en laag tarief! Dionar innoveert met SkyKick, een unieke cloud back-up oplossing voor Office 365 klanten.
Microsoft heeft de beveiliging van de data van Office 365 goed op orde. De data is versleuteld en wordt door middel van kopieën in meerdere datacenters veiliggesteld.
Toch kan het misgaan wanneer bijvoorbeeld een gebruiker per ongeluk een grote hoeveelheid data verwijdert. Er zijn binnen Office 365 mogelijkheden om een en ander te herstellen, voor grote hoeveelheden data is dit een bijzonder tijdrovend proces. Wanneer de fout echter na 3 maanden pas wordt ontdekt dan is de verwijderde data definitief verloren (mede afhankelijk van de Office 365 variant en de geconfigureerde instellingen).
Dionar is partner van SkyKick, met deze innovatieve cloud back-up dienst kan Dionar een kopie van uw data naar een andere locatie veiligstellen, ook kan de data gemakkelijk en snel weer teruggezet worden.
We onderscheiden ons hiermee van de concurrentie in het feit dat de kosten niet worden berekend op basis van de hoeveelheid data, maar op basis van het aantal gebruikers. Voor veel Office 365 klanten in het MKB segment interessant omdat men zo tegen relatief lage kosten over een volwaardige en betrouwbare back-up oplossing kan beschikken. Uniek is ook dat tegen deze vaste tarieven per gebruiker een onbeperkte hoeveelheid opslag wordt verkregen waarin een onbeperkt aantal back-ups kan worden opgeslagen. Deze back-ups kunnen tot zes keer per dag worden gemaakt en kunnen zolang u dat wenst worden bewaard.