Nieuws

Nieuwe Senior Accountmanager voor Dionar ICT Service!

Per 1 mei 2020 heeft Dionar versterking gekregen van Ron de Bruin in de functie van Senior Accountmanager.
Graag stellen wij hem aan u voor!

Mijn naam is Ron de Bruin en ben woonachtig in het schilderachtige Schagen, waar ik woon met Ellen en onze 2 kinderen Benthe & Stan. Ik heb een 3-tal hobby’s: voetbal (FCU supporter), golfen en daarbij ben ik ook nog een ‘hobby Barbier’.

Ik ben al ruim 18 jaar werkzaam in de ICT, waarin ik diverse management/sales functies heb bekleed. Vanuit de traditionele ICT ben ik mij steeds meer gaan interesseren in Cloud oplossingen. Denk hierbij aan de vele toepassingen die de Cloud biedt, maar ook de ICT- security kant van het verhaal. De Cloud vraagt immers hele andere security maatregelen dan dat de traditionele ICT vraagt.

Binnen Dionar zal ik de functie van Senior Accountmanager gaan bekleden en dus veel contact hebben met onze vaste klanten en met nieuwe Dionar klanten. Je kan van mij een eerlijke en betrouwbare sparingspartner verwachten. De klant staat bij mij altijd centraal. Mijn motto is doe wat je zegt en zeg niet wat je doet 🙂

Mijn eerste indruk van Dionar is positief. De sfeer is goed maar bovenal is het kennisniveau op pijl! Daar gaan we in de nabije toekomst de vruchten van plukken.

Ik hoop je snel te zien!