Microsoft Office 365

Microsoft Office 365


Office 365 is de cloudoplossing van Microsoft om alle vertrouwde Office-programma’s overal te gebruiken waar u maar wilt.

Mogelijkheden

U heeft de keuze om de programma’s lokaal te installeren of te streamen vanuit uw browser. Door in te loggen met uw account kunt u altijd bij uw documenten en uw instellingen behouden. De versie Office 365 Enterprise E3 is inclusief mobiele apps voor alle Windows- iOS- en Android-apparaten, zodat u ook met iedere tablet en smartphone verder kunt werken. Office 365 biedt tevens zakelijke e-mail en Lync, tools waarmee u geld kunt besparen en tegelijkertijd de productiviteit kunt verhogen.

Office 365 - Dionar ICT - Mobile - Tablet

Voordelen

  • Bespaar op uw IT kosten
  • Geen eigen mailserver nodig
  • Effectiever werken met Office
  • Overal en altijd kunnen werken
  • Op meerdere apparaten kunnen werken
  • Gemakkelijk samenwerken met collega’s en klanten
  • Eenvoudig bestanden delen
  • Betrouwbare beveiliging

Samenwerken wordt makkelijker

Lync en Skype zijn geïntegreerd om samenwerken nog makkelijker te maken. Met een klik ziet u wie er beschikbaar is voor welke vorm van communicatie. Productieve services waarmee u met anderen kunt communiceren via chatberichten, videogesprekken (HD) en onlinevergaderingen. U kunt ook aanwezigheid delen, chatten en bellen met Skype-gebruikers. Microsoft heeft teamsites op een intranet ingesteld zodat u makkelijk aan een project kunt werken, documenten en informatie kunt delen op basis van een SharePoint platform.

Bescherm uw gegevens

De toegang tot gegevens worden beheerd door de Rights Management-services in te stellen zodat met deze tools een toegangsbeleid voor uw organisatie kan worden gemaakt. Beheerders en gebruikers kunnen de toegang tot documenten en e-mail beperken met behulp van beleidsregels. Gebruikers kunnen zelf ook instellen wie toegang heeft tot hun bestanden. Zo kunnen gemailde documenten alleen geopend worden door de ontvanger, zelfs als het document wordt doorgestuurd. eDiscovery biedt geavanceerde functies voor het opslaan en archiveren van gegevens. U kunt nu op een makkelijke manier gegevens opslaan waar een wettelijke opslagtermijn voor geldt.

Geavanceerd IT-beheer

Office 365 biedt uitgebreid instelbare beheermogelijkheden en een serviceovereenkomst met gegarandeerde uptime van 99,9%, zodat u zich kunt concentreren op de belangrijkste bedrijfsactiviteiten. De Exchange-, SharePoint- en Lyncservices zijn bijvoorbeeld vanuit elke browser te beheren. Office 365 is te gebruiken naast oudere versies van Office, mochten er nog gebruikers zijn die niet zijn overgestapt. Omdat Office 365 gestreamd wordt, gaan alle updates automatisch en zijn inbegrepen in het abonnement. Nieuwe features van Office 365 kunnen volledig naar wens worden geconfigureerd.

microsoft-office-365 - Dionar ICT