Nieuws

Maak kennis met de nieuwste Microsoft Surface

Maak kennis met de nieuwste Microsoft Surface

Op 7 februari lanceerde Microsoft in Nederland hun nieuwste Surface voor zakelijk gebruik devices. Dit is de volgende stap in de moderne werkplek transformatie. Of het hierbij nu gaat om een 2-in-1, een laptop of een desktop – Surface inspireert medewerkers, brengt het beste van Microsoft en helpt jou klaar te zijn voor de toekomst.

Surface Pro 6 voor zakelijk gebruik.

Waar je ook bent, met de nieuwe Surface Pro 6 voor zakelijk gebruik kun je werken waar je maar wilt. Met alle functionaliteiten die een laptop en een tablet te bieden hebben past hij zich helemaal aan jou aan. Zakelijke klanten krijgen met Windows 10 Pro beveiliging geschikt voor ondernemingen, snellere processorsnelheid en hoogwaardige ondersteuning.

Surface Laptop 2 voor zakelijk gebruik.

Met verbeterde snelheid en prestaties, nieuwe ton sur ton-kleurenopties en meer interessante updates is Surface Laptop 2 voor zakelijk gebruik ontworpen om jouw productiviteit te stimuleren. Vind creatieve inspiratie met deze eersteklas touchscreen-laptop.

Surface Studio 2 voor zakelijk gebruik.

De krachtigste Surface ooit stuurt intensieve software aan met een snellere processor, een verbluffende grafische snelheid en razendsnelle SSD-opslag. Surface Studio 2 voor zakelijk gebruik is een krachtig werkstation dat grote ideeën tot leven brengt. De schitterende kleuren op het verstelbare 28 inch beeldscherm verandert de manier waarop creatievelingen en ingenieurs ontwerpen.

Surface voor zakelijk gebruik.

Deze nieuwe Surface voor zakelijk gebruik devices hebben significante voordelen ten opzichte van de retail devices.

  • Windows 10 Pro – Standaard in alle Surface voor zakelijk gebruik producten.
  • Advanced Exchange – Aanvullend op de standard hardware warranty, voor alle zakelijke klanten zonder extra kosten.  (Beschikbaar op de Surface Pro 6 voor zakelijk gebruik en de Surface Laptop 2 voor zakelijk gebruik)
  • 8th Gen Intel Core processors – Deze unieke chipset specifiek voor zakelijk gebruik in de i5 devices zorgt voor een betere prestaties. (Beschikbaar op de Surface Pro 6 voor zakelijk gebruik en de Surface Laptop 2 voor zakelijk gebruik)

Klaar voor Microsoft 365 – Aanvullend kunnen zakelijke klanten kiezen voor Microsoft 365 voor een complete geavanceerde zakelijke oplossing

Wilt u meer weten, kijk dan op https://www.microsoft.com/nl-nl/surface/business  

Heeft u daarna nog vragen of wenst u meer informatie wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan met ons kantoor 023-5653300 of mail ons op [email protected]