Hosted Anti-Spam en Anti-Virus

Hosted Anti-Spam en Anti-Virus


E-mail is de toepassing die het meest op internet wordt gebruikt. Dit gebruik brengt voor bedrijven echter ook aanzienlijke risico’s met zich mee die gevolgen kunnen hebben voor de bedrijfscontinuïteit, leiden tot het verlies van vertrouwelijke gegevens, blootstelling aan wettelijke vervolging en het niet kunnen handhaven van de naleving van regels. Deze kunnen allemaal ernstige financiële implicaties hebben.

Symantec MessageLabs beschermt uw organisatie op effectievere wijze dan welke andere aanbieder ter wereld ook tegen internetbedreigingen zoals virussen, trojaanse paarden, spam, spyware en andere ongepaste inhoud.

Bijvoorbeeld afbeeldingen in spam nemen veel processortijd en opslagruimte in beslag. Daarnaast wordt spam gebruikt voor het verspreiden van frauduleuze content en het stelen van persoonlijke gegevens.

MessageLabs is een cloud dienst die de e-mail buiten uw netwerk filtert. Wij kunnen de e-mail server zo instellen dat alleen de e-mail afkomstig van MessagLabs geaccepteerd wordt. Anti-Spam zorgt voor een bevordering van de productiviteit. Geen intern filter nodig dat onnodige server- en processor capaciteit opeist en een proactief filter dat altijd up-to-date is.

Anti-Spam

Met deze anti-spam beveiligingsservice krijgt u ongeëvenaarde bescherming tegen e-mails die ongevraagd uw netwerk en mailboxen binnenkomen.

Anti-Virus

Deze anti-virus beveiligingsservice voorkomt dat bedreigingen uw netwerk kunnen binnendringen en biedt complete bescherming tegen virussen, trojaanse paarden, andere malware en gecombineerde bedreigingen.

Content Control

De Content Control-service scant inkomende en uitgaande e-mails en blokkeert die e-mails die ongeautoriseerde of ongeschikte inhoud bevatten.

Anti-Spam

De Image Control-service biedt de ongekende mogelijkheid om ongeschikte afbeeldingen in inkomende en uitgaande e-mails te blokkeren.