Nieuws

Handtekening Outlook

Je hebt een nieuwe pc, wilt een mail verzenden, maar je mist de handtekening binnen Outlook. We zijn hier allemaal wel eens tegenaan gelopen.

Op dit moment moet je nog op iedere pc die je gebruikt opnieuw je handtekening instellen binnen Outlook. Sommige mensen maken de handtekening opnieuw, anderen kopiëren deze uit een andere mail. Vervolgens moet je ook weer even kijken hoe je de handtekening weer automatisch laat toevoegen onder een nieuwe mail. Niet erg handig, maar het is vaak wel de realiteit.

Microsoft is op dit moment bezig om handtekening op te kunnen slaan in de Cloud. Hierdoor wordt op een andere pc de handtekening gedownload, zodat je op iedere pc dezelfde handtekening kan gebruiken. Deze nieuwe optie wordt in juni 2020 verwacht.

Een andere optie om altijd gebruik te maken van dezelfde handtekening, is om gebruik te maken van een andere applicatie. Hierbij kan je denken aan Codetwo of Exclaimer. Op deze manier kan je de handtekeningen van je organisatie standaardiseren. Iedereen maakt dan altijd gebruik van dezelfde lay-out voor zijn of haar handtekening. Dionar heeft ruime ervaring met deze tools en voorziet je graag van advies indien je hierin geïnteresseerd bent.