Nieuws

Dionar presents Barracuda Networking!!

Met trots kunnen wij u meedelen dat Dionar  nu ook het gehele cloud security suite  programma van Barracuda Networks levert. Barracuda biedt een totaaloplossing voor cloud producten en e-mail beveiliging.

Onze medewerkers zijn ondertussen ook gecertificeerd waardoor Dionar niet alleen levert, maar ook beschikt over de juiste kennis zodat wij u een totaalpakket kunnen aanbieden. Wij voorzien uw organisatie van de meest recente beveiliging en back-up van uw cloud oplossingen.

Back-up is één van de onderdelen in de Barracuda Suite. Velen denken dat Office 365 een back-up aanbiedt, deze beperkt zicht echter tot 30 dagen. Barracuda cloud-to-cloud back-up biedt hier de oplossing. Deze back-up functionaliteit biedt niet alleen mail back-up, maar ook back-up voor SharePoint, OneDrive For Business en Microsoft Teams.

De mogelijkheden van de producten van Barracuda zijn erg divers en in de meeste gevallen naadloos aansluitbaar op uw omgeving en het cloud product wat u gebruikt. Middels onze beveiliggingsscan kunnen wij uw omgeving scannen om te achterhalen waar de gevaren zich bevinden binnen uw IT-omgeving.

Wij zien het als onze missie om klanten, gegevens en applicaties te beschermen tegen de geavanceerde dreigingen van vandaag. Dit door het meest uitgebreide en eenvoudig te gebruiken IT-beveiligingsplatform te bieden en dit te ondersteunen met de allerbeste klantenondersteuning.

Voor vrijblijvende informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.