Cloud Services

Cloud Services


De ICT-behoefte van bedrijven en gebruikers verandert. Cloud computing is sterk in opkomst om deze veranderende behoefte snel te kunnen vervullen. Cloud computing maakt IT naar behoefte schaalbaar en onderhoud en beheer worden uit handen genomen.

Cloud computing lijkt een hype op internetgebied, maar wij merken dat voor veel bedrijven nog onduidelijk is wat de term precies inhoudt. De focus van Dionar ligt op het MKB segment, waar interne IT-kennis vaak ontbreekt en nieuwe technologieën meer vragen oproepen dan antwoorden. Wij willen voor deze bedrijven graag IT weer toegankelijk maken door onze expertise te delen.

In het algemeen richt men zich voornamelijk op de technische voordelen en aspecten zoals kostenbesparing, maar men let vaak onvoldoende op de gevolgen voor de gebruiker en de aansluiting op de bestaande processen. U kunt inderdaad besparen op de infrastructuur, maar er zijn ook verborgen kosten.

Dionar is onder andere gespecialiseerd en gecertificeerd in Microsoft oplossingen en helpt u beter uw ICT te beheren en cloud computing mogelijk te maken. Of u nu wilt virtualiseren, een private cloud wilt bouwen, uw diensten wilt laten schalen via een public cloud, of een mix van alle drie, wij kunnen dit voor u regelen. Dionar kan u helpen uw IT te vereenvoudigen en een bijdragen te leveren aan de groei van uw onderneming. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.